Магазин Смартио

тел.: (097) 331-89-86

Виклик майстра

+38

Сантехніка - рекомендації

Сантехніка, розміщенняВ даній статті ми постараємося надати свої рекомендації як зробити правильний вибір сантехніки з врахуванням Вашого приміщення. Тому що на ринку будматеріалів є багато чого кількість виробів і не вся сантехніка, на жаль якісна і сертифікована для нашого ринку. А продавці Вам ніколи не скажуть правду, так як вони зацікавлені тільки в продажі, їх не цікавить як довго буде служити той чи інший прилад. Ми стикалися з різними ситуаціями, коли купували сантехніку без попередньої консультації, а потім викликалися сантехніки для встановлення. Чи навпаки отримали консультацію від недосвідчених фахівців, у яких досвід робіт і знання в проектуванні відсутні.

Для того щоб вибрати сантехніку необхідно знати точне її застосування, так як прилади та їх технічні характеристики у всіх різні. Для цього потрібно скласти розрахунок і знати розташування сантехніки, діаметр стояків і труб, пропускну здатність приладу, кількість людей які будуть користуватися приладом. Також потрібно врахувати монтажні габарити, інакше з встановленням почнуться проблеми.

  • Габарити виробу
  • Сторона зливу і підключення
  • Наявність запасних частин на випадок поломки
  • Якісний виробник продукції

Коли всі параметри врахувати, то у Вас буде саме та сантехніка, яка підходить для даного приміщення, і проблем з встановленням не виникне. Але якщо не брати до елементарні розрахунки, то Ви отримаєте набір конструктора ЛЕГО, і виникне ситуація, що встановити не можливо, а викинути шкода і продати нікому.

Не вся сантехніка, яка коштує дорого буде для Вас ідеальним рішенням, так як є вироби, які й коштують дешевше і більш підходять для Вашого приміщення. Але економити і купувати неякісні вироби також не рекомендуємо, так як Ви в кінцевому підсумку заплатите набагато більше.

Китайська сантехніка!!!

Особливо не рекомендуємо купувати дешеву китайську сантехніку, основна маса даної продукції не відрізняється якістю і довговічністю. І мало хто візьме на себе зобов'язання при проведенні монтажних робіт, і гарантій Ви точно не отримаєте. Ми даємо лише негативні відгуки про даних виробників, так як мали щастя встановлювати на прохання клієнтів. Надалі ніколи не будемо використовувати ці матеріали та обладнання. Всі практично сантехнічні вироби з Китаю мають гарний товарний вигляд, але якщо придивитися до них ближче, то якість збірки і конструкторські розрахунки залишають бажати кращого.