Магазин Смартио

тел.: (097) 331-89-86

Виклик майстра

+38

Майстер-сантехнік

Даний розділ містить корисну інформацію, ми постараємось максимально інформативно розповісти про основні недоліки та переваги сантехнічних приладів. Якщо необхідного матеріалу немає, напишіть нам, ми постараємося докладно доповнити матеріал, або написати новий.

Самостійний ремонт сантехніки

При ремонті сантехніки бажано використовувати для герметизації паклю, пакля рівномірно намотується на всі різьбові з'єднання без винятку, після чого її змащують герметиком.

Сантехнік рекомендує

Для того щоб вибрати сантехніку необхідно знати точне її застосування, так як прилади та їх технічні характеристики у всіх різні: розташування, діаметр труб, монтажні габарити і т.п.

Душова кабіна

Намагайтеся купувати піддони розбірні, тому що в процесі експлуатації душових кабін іноді потрібно прочистити сифон, а коли піддон суцільний, тоді доводиться розбирати всю конструкцію.

Конструкція газової колонки

Кращі газові колонки ті, в яких принцип роботи побудований на механіці, а не із застосуванням електронних плат. На практиці доведено, що механічні газові колонки більш стійкі до вологих приміщень.

Бойлери

При виборі бойлера необхідно визначитися з його розташуванням, об'ємом ємності та потужності електричного тена, також потрібно врахувати кількість споживачів гарячої води, пряме призначення.

Акрилова кутова ванна

На нашому ринку сантехнічних приладів є три основних види продукції: чавунні, акрилові, металеві. Тому коротко опишемо недоліки і переваги цих виробів, і постараємося дати рекомендації.

Автономне опалення

Систему опалення потрібно розраховувати за об’ємом приміщення, а не за площею, так як нам потрібно опалювати все приміщення, а не квадратні метри.

Каналізаційні труби

Відведення стічних вод відбувається в залежності від наявності інфраструктури будівлі. Для квартир і житлових будинків застосовується центральна, для приватного будинку автономна каналізація.

Обережно газ!!!

Проведення газових мереж та підключення газових приладів повинні проводити фахівці з допуском роботи та ліцензією на газифікацію приміщень.