Магазин Смартио

тел.: (097) 331-89-86

Виклик майстра

+38

Вибір душової кабіни

ДушКоли проводиться комплексний ремонт ванної кімнати нам доводиться робити вибір, що встановити, душову кабіну чи ванну, так як у більшості в нас цей простір є обмежений. Якщо ми визначилися і зробили вибір у бік душової кабіни, тоді виникає кілька запитань, яку краще вибрати продукцію і де її придбати? Відповідь на питання де купити напевно зможе дати кожен, так як в нас є величезна кількість будівельних гіпер-маркетів, сантехнічних магазинів, промислових ринків.

А відповідь на питання, що купити може дати не кожен, тому постараємося коротко відповісти на це питання. У першу чергу при виборі душової кабіни потрібно врахувати ряд конструктивних параметрів:

  • визначитися з розміром (габаритами)
  • визначитися в який бік відкриватимуться дверцята
  • визначитися з вибором піддону: висота, сторона зливу стоків (сифон)

Також важливий фактор - це функціональність, наявність додаткових систем гідромасажу і.т.п. Чим складніша конструкція, тим більша вірогідність її виходу з ладу, але все залежить від якості збірки. Гідромасаж буде повноцінно функціонувати при тиску 2-3 бар, якщо у Вас тиск води у трубах бажає бути краще, Вам дана функція не підходить.

Корисна інформація

Намагайтеся купувати піддони розбірні, тому що в процесі експлуатації душових кабін іноді потрібно прочистити сифон або замінити прокладку, а коли піддон суцільний, тоді доводиться розбирати всю конструкцію. Змішувач в середині душової кабіни можете розмістити не по центру, а змістити у зручний для Вас положення, тому що в процесі експлуатації, він буде тиснути в спину.

На рахунок гідробокса скажемо Вам, що ця річ не погана, але для цього, щоб вона працювала в наших умовах, то потрібно ставити кілька фільтрів для води (грубої і тонкої очистки). Це пов'язано з тим, що наша вода має великий вміст заліза та вапняку. Так як Ви вже більше освідомленні, тоді бажаємо Вам гарних покупок.