Магазин Смартио

тел.: (097) 331-89-86

Виклик майстра

+38

Вибір ванни

ВаннаНа нашому ринку сантехнічних приладів є три основних види продукції: чавунні, акрилові, металеві. В зв'язку з відсутністю інформації під час вибору ми можемо вибрати не те, що нам хотілося, а також існує ризик купити неякісну продукцію. Тому коротко опишемо недоліки і переваги цих виробів, і постараємося дати рекомендації при виборі ванни і на які основні моменти потрібно звертати увагу. Також важливим чинником є: габарити виробів, наявність додаткових систем, зручність і простота користування, якість матеріалів.

Різновид ванн

Металева ванна - це сантехнічний виріб, який виготовлено з цільного листа металу методом пресування і покритий глазурованою емаллю. Переваги цих ванн є широка гама кольорів і розмірів, як по ширині, так і по довжині. А до недоліків треба віднести, що вода в цих ваннах швидко охолоджується, але цей процес можливо сповільнити за рахунок утеплення монтажною піною.

Акрилова ванна - це сантехнічний виріб, який виготовлено з пластику, скловолокна та пресованого пінопласту. Переваги цих ванн є широка гама розмірів, як по ширині, так і по довжині, а також різної форми конфігурації. А до недоліків слід віднести те, що вони в процесі експлуатації втрачають свій насичений блискучий колір, жовтіють від жорсткої води, а також не стійкі до механічних пошкоджень.

Чавунна ванна - це сантехнічний виріб виготовлено методом відливання і в подальшому покривається глазурованою емаллю. Переваги цих ванн такі, що вони мають здатність зберігати тепло води та мають високу стійкість до механічних пошкоджень. А до недоліків слід віднести те, що їхня вартість достатньо висока.

Перед купівлею проконсультуйтеся в сантехніків, оскільки фахівці краще знають яку краще встановити продукцію, і підкажуть або разом з Вами виберуть необхідний виріб з урахуванням всіх конструктивних параметрів ванної кімнати.